Language & Fun (8-17 jaar)


Kies voor een leuke vakantie samen met leeftijdsgenoten, die nog nuttig is ook! Naast veel activiteiten of sport leer je spelenderwijs de taal en maak je internationale vrienden. En dat op de mooiste locaties in Engeland, Malta, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Behalve taalvakanties zijn er ook sportkampen met of zonder taalles.


We hebben een aparte 'LANGUAGE & FUN' brochure.

Jongeren vanaf 16 jaar kunnen ook kiezen voor een van de volwassenen-programma's op deze website. De leeftijden vind je in de tabel bij elke cursus.


DE INTERLANGUAGE-FORMULE: KWALITEIT

Voor INTERLANGUAGE is alleen het beste goed genoeg. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we overal de beste instituten uitzoeken.

Je docenten en (sport)begeleiders zijn uiteraard gekwalificeerd en ‘native speakers’ - de taal van het land is hun moedertaal.

Je leert een taal het beste als je in het taalgebied zelf zit, en vooral de kans hebt om veel te praten, ongestraft fouten te maken en zo, al doende, te leren.

Daarom zorgen wij ervoor dat je nooit met veel Nederlandstaligen bij elkaar zit. De eerste dag is dat misschien even wennen, maar ’s avonds ken je al veel mensen en weet je niet anders.

Maak je geen zorgen: iedereen zit in hetzelfde schuitje, dus je maakt zó nieuwe vrienden. Je spreekt met hen de taal van het land waar je bent en steekt zo ongemerkt veel op van de taal: tijdens het eten, de activiteiten of het sporten.

Language & Fun programma's:

> Bekijk direct het complete Language & Fun programma


'Language & Fun' brochure

Dit is een programma uit onze 'Language & Fun' brochure (8-18 jaar). De brochure is op te vragen via deze website.

Beste ouders,

Een goede talenkennis wordt steeds belangrijker, en zal mede bepalend zijn voor de loopbaan en toekomst van uw zoon of dochter.
Hoe jonger iemand een taal leert, hoe makkelijker het gaat en hoe meer plezier iemand van zijn talenkennis heeft.
Een taalreis is de leukste én snelste manier om een vreemde taal onder de knie te krijgen. Verder heeft een taalreis een positieve invloed op de persoonlijke ontwikkeling.

INTERLANGUAGE bestaat ruim 30 jaar en is daarmee de meest ervaren Nederlandse organisatie voor taalreizen en Study Abroad programma's. INTERLANGUAGE is volledig onafhankelijk, waardoor wij geheel objectief onze partnerinstituten kunnen selecteren.

Voor jongeren hebben wij een speciaal programma samengesteld: vakantiecursussen met leeftijdsgenoten, in combinatie met een boeiend vrijetijdsprogramma. En, altijd in een veilige omgeving en met verantwoorde begeleiding. Belangrijk is dat de lesgroepen klein zijn en de deelnemers uit verschillende landen komen.
Omdat niet iedereen taallessen wil volgen, hebben we ook programma’s waarbij door middel van sport de taal spelenderwijs in de praktijk geleerd wordt.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring staan bij ons voorop! Daarom werkt INTERLANGUAGE uitsluitend met eersteklas partnerorganisaties, vaak met een decennialange ervaring.

Veel deelnemers komen via-via bij ons terecht, en zien we daarna jaar na jaar bij ons terug.
Wij hopen dat u samen met uw dochter of zoon tot een goede keuze kunt komen. Wij hebben ons best gedaan deze website zo te maken dat veel vragen na het bekijken er van beantwoord zullen zijn.
Als u daarna nog vragen heeft, of een persoonlijk advies wenst, aarzelt u dan niet ons te bellen. Wij staan u graag te woord!