Hockeykampen

Hockeykampen (10-16 jaar) (Zuid-Engeland)

Onze hockeyprogramma’s hebben zonder twijfel de beste reputatie onder hockeykampen voor jongeren in Engeland.

Onze organisatie in Engeland vindt haar basis in het hockey, met 25 jaar ervaring met hockeykampen, en onder de oprichters oud-internationals en Olympische spelers. Onder hun professionele begeleiding biedt een team van top-coaches en internationals je fantastische mogelijkheden voor verbetering van techniek en tactiek, teambuilding en training als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Vergroot afbeelding Hockeykamp Engeland

Het programma wordt geboden op alle verschillende spelniveaus van beginners tot gevorderd. Je verbetert je individuele vaardigheden en kennis van het spel terwijl je geniet van de unieke sfeer van het kamp. De meeste deelnemers schrijven zich individueel in, maar je kunt natuurlijk ook samen met vrienden of vriendinnen komen, met een groep of je team. Je programma wordt aangepast aan je leeftijd en vaardigheden. Vijf dagen per week heb je intensieve training. De kampen zijn georganiseerd op basis van spelniveau: beginners, gemiddeld, gevorderd en elite (het ‘master class’ niveau – hiervoor gelden minimum spelvereisten).

De hockeykampen bieden je tussen de 15 en 30 uur intensieve hockey-coaching per week, afhankelijk van je keuze uit de volgende programma's:

  • Hockey & Engels: Naast ongeveer 3 uur hockey per dag heb je dagelijks 3 uur Engelse les. Hierbij ligt de nadruk op een actieve participatie van de deelnemers, met veel aandacht voor conversatie. Zowel muziek, sport als thema’s uit het dagelijkse leven dienen als onderwerp van de lessen. Doordat je in Engeland bent, kun je het geleerde direct in de praktijk oefenen.
  • Hockey Academy: Een perfect programma voor wanneer je de hele dag onder gespecialiseerde begeleiding met hockey bezig wilt zijn. Gedurende het ochtendprogramma hou je je voornamelijk bezig met je conditie, behendigheid, individuele vaardigheden en wedstrijden. In de middag ligt de nadruk op secundaire vaardigheden, spelbegrip en intensievere training.
  • Hockey & Muziek: Dagelijks heb je één dagdeel hockey en één dagdeel muziek (vocaal of instrumentaal).
  • Hockey & Multi-Sport: Naast hockey in de ochtenden, kies je elke middag uit het multi-sport programma, bijvoorbeeld squash, softbal, volleybal, racquetball, badminton, waterpolo, mountainbiking, boogschieten, rounders, zelfverdedigingssport of klimmen op een oefenwand. Zo heb je de nodige variatie en kan je eens wat nieuws proberen!

Lees verder over onze hockeykampen in Engeland: uitgebreide informatie, data en prijzen, of om je aan te melden.

Hockey

Meer weten?

Lees verder over onze hockeykampen in Engeland: uitgebreide informatie, data en prijzen, of om je aan te melden.

INTERLANGUAGE en Sportkampen

INTERLANGUAGE is, met ruim 27 jaar ervaring, de meest ervaren organisatie voor buitenlandprogram-ma's voor jongeren.
Naast taal-, studie- en stagepro-gramma's bieden wij sinds vele jaren ook sportprogramma's aan. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld sport + taal, maar ook (in Engeland) voor uitsluitend jouw favoriete sport.
Dat de deelnemers uit vele landen komen maakt het hoe dan ook al boeiend, en je Engels oefen je dus in elk geval!