Waarom INTERLANGUAGE Study Abroad

Kwaliteit in advies - Kwaliteit in instituten - Kwaliteit in onderwijs

We realiseren ons dat het volgen van een taal- of studieprogramma een belangrijke investering van tijd en geld is - of het nu een crash course is, een taalvakantie of een internationaal talen- of studiejaar.

Taalinstituten en scholen zijn er genoeg. Maar wanneer je wilt dat je investering ook het beoogde resultaat oplevert, dan komt daar meer bij kijken. Hierin zit hem nu juist onze taak.

■ 30 jaar kennis en ervaring

Daarmee zijn we de meest ervaren onafhankelijke organisatie voor taalreizen en Study Abroad programma's in de Benelux. Na vele honderden instituten over de hele wereld bezocht en beoordeeld te hebben, weten wij in deze branche langzamerhand goed de weg en hebben wij een grote hoeveelheid kennis in huis.

■ Gratis professioneel advies op maat

Graag laten wij je delen in onze ervaring en zullen wij je adviseren bij het vinden van het programma dat het beste past bij je wensen en behoeften. We zullen je graag telefonisch adviseren of op een van onze informatiebijeenkomsten, maar natuurlijk kan je ook een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor maken. Uiteraard is ons advies GRATIS en vrijblijvend.

■ Onafhankelijk

Belangrijk om te weten is dat INTERLANGUAGE geen eigen instituten vertegenwoordigt, maar een volledig onafhankelijke organisatie is. Dat is een voorwaarde om objectief te werk te gaan bij het selecteren van de beste instituten en alert in te spelen op de wensen van onze cursisten.

■ Unieke selectie

Wij werken niet met alle taalinstituten en colleges, maar hebben het voorwerk al voor je gedaan. INTERLANGUAGE heeft alleen díe programma’s en instituten geselecteerd die écht de moeite waard zijn. Wij zijn continu op zoek naar juist dat éne instituut in een plaats of land dat net even dat extra’s biedt. En daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Dit bespaart je dus een hoop moeite en tijd, en behoedt je voor foute keuzes.

■ Alleen de beste instituten

Bij INTERLANGUAGE vind je programma’s aan eersteklas instituten. Zij voldoen stuk voor stuk aan de strengste criteria. Zonder dat daardoor concessies moeten worden gedaan aan een scherpe prijsstelling.

■ Kwaliteitscontrole

Om de kwaliteit continu te controleren, bezoeken wij de instituten regelmatig. Natuurlijk spelen ook de ervaringen van oud-cursisten een belangrijke rol. Bovendien is INTERLANGUAGE verkozen tot Nederlandse vertegenwoordiger in de wereldwijde beroepsvereniging IALTA, International Association of Language Travel Agents.

■ INTERLANGUAGE-cursisten hebben een streepje voor

Omdat onze instituten wéten dat we onafhankelijk zijn, doen ze extra hun best. Daarom heb je als INTERLANGUAGE-cursist al snel een streepje voor.

■ Wij hebben je ideale programma al gevonden

Vrijwel zeker vind je op deze website een passend programma. En als dat onverhoopt niet zo is, dan máken we een programma op maat.
Kies of combineer uit vele honderden Taalcursussen, High School en Collegeprogramma's op zo’n 100 bestemmingen in meer dan 20 landen.

■ Overzichtelijk

INTERLANGUAGE heeft de informatie over instituten, cursussen en accommodaties vergelijkbaar gemaakt. Tot in detail vind je de informatie terug in de teksten, tabellen en prijsbijlagen.

■ Duidelijk

Bij INTERLANGUAGE heb je niet te maken met voorwaarden van en overeenkomsten met buitenlandse organisaties die moeilijk vergelijkbaar en niet altijd even doorzichtig zijn. Voor al onze cursussen gelden eenduidige boekingsvoorwaarden, en heb je met ons een Nederlandse contractpartner. Wel zo’n prettig idee.

■ Service

Zowel voor, tijdens als na je buitenland-programma staan wij voor je klaar met persoonlijke adviezen, informatie en ondersteuning. Ook voor accommodatie, verzekeringen en reis.