Studeren in het buitenland

Uit onderzoek van de Nuffic blijkt dat een tussenjaar of 'gap year' leidt tot onder andere minder studie-uitval en een betere studiekeuze. Bekijk het onderzoek:

gap_year_onderzoek_-_samenvatting_resultaten.pdf (167.3 Kb, Pdf)

Studeren in het buitenland

Een studie volgen in het buitenland? Wie wil dat nou niet!
INTERLANGUAGE biedt je het breedste aanbod aan mogelijkheden en helpt je graag!

Language & MoreTaalcursussen in het buitenland (volwassenen / 16+)
De leukste én snelste manier om een taal te leren! Kies uit 9 talen in 24 landen wereldwijd. Met zorg geselecteerde kwaliteitsprogramma’s voor elk doel: vakantie, studie of zakelijk. Vanaf 1 week tot een internationaal talenjaar (één, twee of drie talen in een jaar) of stage. Doe na de lessen mee aan de activiteiten en excursies met je internationale medestudenten.

Language & FunActieve taal- en sportvakanties (8-18 jaar)
Wil je een super vakantie, vol met activiteiten, sport en excursies, internationale vrienden maken en tegelijk op een leuke manier een taal onder de knie krijgen? Dan is dit het programma dat je zoekt! Voor de sportievelingen zijn er ook sportvakanties zonder taalles.

College / UniversityTussenjaar, study abroad semester, volledige bachelor of master (16+)
Beleef het echte campusleven in de USA, Canada, Australië of Engeland. Kies uit toonaangevende Colleges en Universiteiten en volg de studie of vakken van je keuze. Verbeter tegelijk je Engels, maak het studentenleven mee en leef met andere studenten op of buiten de campus, of bij een gastgezin.

High SchoolEen High School jaar: jouw eigen ‘American dream’! (15-18,5 jaar)
Beleef het jaar van je leven! Lijkt het je niet geweldig om een andere cultuur van binnenuit te leren kennen, vloeiend Engels te leren, te studeren aan een High School en te wonen bij een Amerikaans gezin? Ons High School programma biedt je deze kans!

Is je interesse gewekt? Kies dan in de linkerkolom je programma. Je vindt er uitgebreide achtergrondinformatie die van belang is bij het maken van je keuze. Over aanmelding, kosten en voorbereiding, maar ook nuttige adviezen en handige tips.
Wil je meteen de programma's zien? Klik dan verder op de groene balk hierboven.

Vergroot afbeelding Studeren in het buitenland

Voordelen studeren in het buitenland met INTERLANGUAGE

Het volgen van een studie in het buitenland is een belangrijke investering van tijd en geld. Er zijn diverse taalinstituten, maar je wilt ook graag dat de investering het beoogde resultaat oplevert. INTERLANGUAGE helpt je graag bij het behalen van je doelen, wij bieden je hiervoor:

• Ruim 30 jaar kennis en ervaring
• Professioneel advies op maat
• Onafhankelijkheid
• Alleen de beste instituten
• Kwaliteitscontrole

Kies of combineer uit vele honderden taalcursussen, High School-, College- en University-programma’s en maak je keuze uit ruim 100 bestemmingen verdeeld over meer dan 20 landen.


Wil je meer weten? Meld je aan voor een informatiedag, mail ons of bel voor een professioneel advies of een persoonlijke afspraak.

Informatiebijeenkomsten

Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten over studeren in het buitenland en ervaar waarom iedereen zo enthousiast is over Interlanguage. Het bezoek aan onze bijeenkomsten is gratis. Uiteraard zijn familie, vrienden en collega’s ook van harte welkom. Wel is aanmelding vooraf noodzakelijk.

Wil je een van onze bijeenkomsten bijwonen? Meld je dan aan met het formulier.

Infodagen: meld je aan!

Kom naar een van onze informatie-bijeenkomsten:

• Zaterdag 8 december (ochtend):
Alle programma's: Taalreizen, College, University & High School

Meld je aan.

Liever een andere datum? Bel ons dan voor een afspraak, voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor in Rotterdam: 010-47 77 455

Interesse? Neem contact op:

Via het contactformulier
of bel voor advies 010-47 77 455