Kies hier je studie of taalreis

Programma:High School
Land:Kies een land
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

High School

Vergroot afbeelding High School USA

Beleef de tijd van je leven met INTERLANGUAGE Study Abroad.
Kwaliteit en de grootste keus in 22 landen wereldwijd.

• De meest ervaren onafhankelijke buitenlandorganisatie – sinds 1986
• Het grootste aanbod, dus altijd een passend programma: Taalcursussen - High School - College - University - Stages
• Gratis professioneel advies
Nederlandse organisatie, dus korte lijnen en vertrouwd
Persoonlijke benadering
Kwaliteitsscholen die we ook écht kennen
Onafhankelijk, dus objectief
Complete service: advies en inschrijving, accommodatie, reis, visum en verzekeringen

Het leukste jaar van je leven

Een jaar in het buitenland zal blijken het leukste jaar van je leven te worden. Ervaar het zelf!

A NEW EXPERIENCE – A NEW YOU

Laat je vooroordelen thuis en ervaar zelf hoe het is om in een ander land te leven. Ga er helemaal voor, want een High School-jaar is niet iets dat je kunt uitstellen tot later!

Een High School-jaar zal je leven veranderen. Je zult merken dat je zelfverzekerder, zelfstandiger en volwassener wordt. Je leert over nieuwe onderwerpen op school, doet mee aan nieuwe activiteiten en ontdekt verborgen talenten. Je verbreedt je horizon en toekomstmogelijkheden en krijgt een andere kijk op de wereld en je eigen land.

Geniet van je nieuwe ‘thuis’
Natuurlijk zal je niet het leven leiden zoals je dat hier hebt. Maar is dat ook niet precies de reden waarom je met de gedachte speelt om een schooljaar in je droomland te verwezenlijken? Je zult veel nieuwe vrienden maken, misschien voor de rest van je leven een tweede ‘thuis’ ergens op deze wereld hebben en, met een beetje geluk, wordt hier de richting van je toekomst bepaald.

Vrienden voor het leven
Tijdens je High School-jaar maak je veel nieuwe vrienden; van je eigen gastgezin tot je leraren en van je International Coordinator (IC) tot natuurlijk je vrienden op school! Samen met hen ontdek je een nieuw land en haar gewoonten. Of het nu gaat om het vieren van een nationale feestdag, naar de film gaan of een spannende honkbalwedstrijd meemaken. Vaak ontstaan hieruit vriendschappen waarvan je de rest van je leven plezier hebt.

Vloeiend Engels spreken
Stel je eens voor: een jaar lang alles doen in een vreemde taal! Als je straks van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat Engels hoort, ziet en gebruikt, zul je er versteld van staan hoe snel je je die taal eigen maakt. De ervaring leert dat je al na een paar weken zelfs in die taal zult gaan denken en dromen. Tijdens het jaar zal het vloeiend leren spreken van het Engels je al goed van pas komen, maar ook na je terugkeer zul je nog lang plezier hebben van je tweetaligheid in je opleiding of later in je werk. En, natuurlijk in je contacten met je nieuwe vrienden.

Een andere school , andere docenten en andere vakken…
…je kunt je er nu nog geen voorstelling van maken hoeveel plezier je daaraan zult beleven! Naast je ‘favorieten’ als wiskunde en natuurkunde kan je namelijk ook echt interessante vakken kiezen. Hoewel verschillend per school, zal je ook vakken tegenkomen zoals fotografie, Japans, filosofie, American football, graphic design of ‘speech’. Daarnaast zijn er ook vakken waarbij je meer leert over het gastland zoals aardrijkskunde en geschiedenis. De andere manier van onderwijs en de wijze waarop scholieren hun school beleven zal ook jou enthousiast maken. Plotseling is het leuk om naar school te gaan!Infodagen: meld je aan!

Kom naar een van onze informatie-bijeenkomsten:

• Zaterdag 8 december (ochtend):
Alle programma's: Taalreizen, College, University & High School

Meld je aan.

Liever een andere datum? Bel ons dan voor een afspraak, voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor in Rotterdam: 010-47 77 455

Staatsvoorkeur

Woon jij volgend jaar in Californië, Colorado of Florida? Wij bieden je de kans om zelf aan te geven waar jij tijdens je High School-jaar in de USA wilt wonen.

High School in het kort:

Wat is het: middelbare school
Wanneer: tijdens of na je middelbare school hier
Hoe lang: een jaar of semester
Waar woon je: gastgezin
Leeftijd: 15 - 18,5 jaar bij aanvang