Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Engels leren in het buitenland
Land:Zuid-Afrika
Plaats:Kaapstad
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Kies een cursustype
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kaapstad

Vergroot afbeelding Leer Engels in Kaapstad

Kaapstad wordt gezien als één van de mooiste steden ter wereld. In Kaapstad komt het contrast van natuurschoon en trendy stadsleven samen. De 1078 meter hoge Tafelberg, het beroemde oriëntatiepunt van de stad, de sprankelende Atlantische en Indische Oceaan, de prachtige stranden, de gevarieerde plantengroei en het milde en zonnige klimaat maken Kaapstad tot een paradijs op aarde.

De boeiende erfenis van de oorspronkelijke bewoners, en van de Hollanders en de Engelsen vind je terug in een kleurrijke variatie in architectuur, kunst en cultuur. De bevolking is uiterst vriendelijk en gastvrij en de kosten van levensonderhoud zijn relatief laag.

Als universiteitsstad trekt Kaapstad jongeren uit alle windstreken aan, die ’s avonds te vinden zijn in de vele pubs, restaurants en nachtclubs. Het is hier het hele jaar heerlijk toeven, en een taalcursus is dan ook een prima aanleiding om dit unieke land te bezoeken.

Kaapstad in het kort

‘De wereld in één land’ wordt terecht gezegd over Zuid-Afrika. Hier kan je Engels leren in een indrukwekkende omgeving en een heerlijk klimaat. Ook zeker aan te raden in onze winter, wanneer het daar zomer is. Doordat er vrijwel geen tijdsverschil met hier is, heb je geen last van jetlag.