Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Cuernavaca
Cursustype:Kies een cursustype
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • Prijzen & Data Cuernavaca 2018
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander instituut

Cuernavaca

Vergroot afbeelding Leer Spaans in Cuernavaca

Door de kleine groepsgrootte kunnen lesgroepen aan het taalinstituut in Cuernavaca behalve op taalniveau, ook op bijvoorbeeld vaardigheden en leeftijd ingedeeld worden. Hierdoor is een snelle vooruitgang verzekerd. ’s Middags zijn er gratis extra workshops over onderwerpen als uitspraak, grammatica en conversatie.

Onze Spaanse taalschool in Cuernavaca, Mexico

De school is waarschijnlijk het mooiste en best georganiseerde taalinstituut in Latijns-Amerika. Verspreid over 14 gebouwen heeft de taalschool 44 leslokalen, tropische tuinen, zwembaden en patio’s: een bijzondere en aangename leeromgeving. Verder zijn er computerlokalen, WiFi, een bibliotheek, een boekwinkel, een EHBO-post, twee kantines en een restaurant. Doordat ook Mexicaanse studenten hier studies volgen, is het makkelijk om contact te maken en Spaans te spreken.

Professional Centre: deelnemers aan zakelijke taalcursussen Spaans kunnen gebruik maken van het Business Center met eigen lounge, rustige studieruimte, dagbladen, secretaressediensten en computers met internet.

Extra activiteiten Cuernavaca

Het instituut in Cuernavaca organiseert veel excursies en culturele activiteiten zoals bezoeken aan het Frida Kahlo Museum, het wereldberoemde Antropologisch Museum of een dansvoorstelling in het Palacio de Bellas Artes in Mexico City.

Daarnaast organiseert de taalschool excursies naar de beroemde piramides van Teotihuacan, de vulkaan Popocatepetl en de mondaine badplaats Acapulco. Maar ook zijn er salsa-avonden, fiesta’s, restaurantbezoek, rondleidingen en wekelijkse cultuuravonden in de students’ club. Ook zijn er volop mogelijkheden voor tennis, golf en andere sporten.

Prijzen & data Cuernavaca

Klik hier:
Prijzen & data Cuernavaca 2018

Ervaring Cuernavaca

In het voorjaar ben ik 8 weken in Cuernavaca geweest. Het instituut is te gek, alsof je les krijgt in een oase! En na de lessen zijn de leraren niet te beroerd om samen op een terrasje nog wat te gaan drinken, waardoor je in contact komt met de locals. Ik denk erover om terug te gaan, maar dan voor langere tijd.
Berenice Barreveld

INTERLANGUAGE-Volwassenen

Dit is een programma uit onze Volwassenenbrochure (16+).
De brochure is als pdf of per post op te vragen via deze website.