Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Kies een cursustype
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Taalreizen

Beleef de tijd van je leven met INTERLANGUAGE Study Abroad. Kwaliteit en de grootste keus in 22 landen wereldwijd.

• De meest ervaren onafhankelijke buitenlandorganisatie – sinds 1986
• Het grootste aanbod, dus altijd een passend programma: Taalcursussen - High School - College - University - Stages
• Gratis professioneel advies
Nederlandse organisatie, dus korte lijnen en vertrouwd
Persoonlijke benadering
Kwaliteitsscholen die we ook écht kennen
Onafhankelijk, dus objectief
Complete service: advies en inschrijving, accommodatie, reis, visum en verzekeringen

De beste en snelste manier om een taal te leren

Slenterend over de sfeervolle markt, gezellig met vrienden op een terrasje, als je de weg moet vragen, in de foyer van zo'n knus theatertje... een taal leer je pas echt als je hem steeds weer moet gebruiken: in het land waar de taal gesproken wordt.

Een programma voor elk doel

Sinds 1986 biedt INTERLANGUAGE taalcursussen aan van 1 week tot 1 jaar, voor vakantie, studie of beroep. Op alle niveaus - beginners tot en met vergevorderden - en met startdata het hele jaar door.
Kies voor een algemene cursus, examencursus, Academisch Jaar of crash course, algemeen of gespecialiseerd. Ook stages zijn mogelijk. Je hebt les in kleine groepen en de taalscholen organiseren vaak een uitgebreid vrijetijdsprogramma. Voor jongeren tot 18 jaar zijn er aparte programma's met veel activiteiten en sport.

De INTERLANGUAGE-formule

Spaans, Engels, Frans, Duits, Portugees...? Met INTERLANGUAGE ga je naar het land waar ze de taal spreken. Je krijgt les van docenten in hun moedertaal, zodat je spelenderwijs de juiste uitspraak oppikt. Je trekt op met cursisten van andere nationaliteiten en leert tegelijkertijd de leefwijze en cultuur van het land beter kennen. Het leren van de taal gaat bijna vanzelf, terwijl je de sfeer proeft, geniet van het land, de mensen...

Waarom kiezen voor INTERLANGUAGE?

INTERLANGUAGE is de meest ervaren Nederlandse organisatie voor taalreizen en studieprogramma's in het buitenland. Wij bieden een uitgebreid programma van de hoogste kwaliteit: onze instituten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit - ze behoren tot de beste ter wereld. Daarnaast kan je bij INTERLANGUAGE rekenen op een persoonlijke service en professioneel advies.

Naast toeristische informatie bieden wij ook omschrijvingen en gedetailleerde informatie per cursus, en duidelijkheid over prijsbepalende zaken als het aantal minuten per lesuur, het aantal lessen per week en de maximale groepsgrootte.


Meer informatie Taalreizen

Lees alle achtergrondinformatie

Infodagen: meld je aan!

Kom naar een van onze informatie-bijeenkomsten:

• Zaterdag 8 december (ochtend):
Alle programma's: Taalreizen, College, University & High School

Meld je aan.

Liever een andere datum? Bel ons dan voor een afspraak, voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor in Rotterdam: 010-47 77 455