Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Salamanca
Cursustype:Kies een cursustype
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • Prijzen & Data Salamanca 2018
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander instituut

Salamanca

Vergroot afbeelding Spaans Leren in Salamanca

Onze Spaanse taalschool in Salamanca

De school bevindt zich in het hart van de stad, niet ver van de beroemde Plaza Mayor. Het historische voormalige klooster dateert uit de eerste helft van de 19de eeuw en is van binnen gerenoveerd tot een moderne taalschool.

De imposante entree geeft toegang tot de prachtige binnenplaats waaromheen zich de leslokalen bevinden en faciliteiten zoals een studentenlounge en computerlokaal met gratis internet en WiFi.

Er zijn 30 leslokalen in gebruik, in de zomer 60. Omdat hier ook cursussen voor Spanjaarden gegeven worden is contact met plaatselijke studenten makkelijk gelegd.

Extra activiteiten Salamanca

De taalschool in Salamanca biedt veel sportieve en culturele activiteiten aan, inclusief filmavonden, bezoeken aan concerten, musea en theater, en een welkomst- en afscheidsparty.

Ook zijn er excursies in Salamanca en naar Segovia, Madrid, en Portugal. Tijdens de informele uitjes kan je met je medecursisten en docenten je nieuw opgedane taalkennis in de praktijk oefenen. In de zomer is er een extra uitgebreid vrijetijdsprogramma.

Prijzen & data Salamanca

Klik hier:
Prijzen & data Salamanca 2018

Ervaring Salamanca

Mijn reis naar Salamanca had ik nooit willen missen. De school was goed, aardige leraren, veel internationale studenten en een prima sfeer. De stad is prachtig, en met een leuk uitgaansleven. Ik heb veel goede vrienden gemaakt en echt een geweldige tijd gehad.
Maarten van Leeuwen

INTERLANGUAGE-Volwassenen

Dit is een programma uit onze Volwassenenbrochure (16+).
De brochure is als pdf of per post op te vragen via deze website.