Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Coronado / San José
Cursustype:Kies een cursustype
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • Prijzen & Data San José 2018
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander instituut

Coronado / San José

Vergroot afbeelding Leer Spaans in San Jose

Onze taalschool in Coronado, Costa Rica

De taalschool ligt in het groene en zonnige Coronado (60.000 inwoners), even buiten de hectische hoofdstad San José, vlakbij het beroemde Braulio Carrillo National Park met groene regenwouden en zeldzame vogels.

Op dit taalinstituut, gevestigd op een oude koffieplantage, kan je Spaans leren temidden van een grote tropische tuin met honderden soorten bloemen, vogels en vlinders. Er zijn 10 leslokalen, een bibliotheek voor zelfstudie, studentenlounge, kleine kantine en een multimediaruimte met draadloos internet.

Talloze winkels, restaurants en markten liggen op loopafstand van de school. Per bus ben je snel in het centrum van San José, Moravia, Guadalupe en San Pedro.

Omdat de Spaanse lessen in kleine lesgroepen worden gegeven wordt er een actieve deelname van je verwacht, maar krijg je ook veel persoonlijke aandacht. Naast grammatica en vocabulaire leer je veel over de praktische toepassing van de taal, en over de sociale, economische, politieke en culturele aspecten van het Latijns-Amerikaanse leven.

Tijdens je verblijf in Costa Rica kan je je taalcursus in San José goed combineren met een cursus Spaans in Playa Jacó. Zo maak je zowel het leven in en rond de hoofdstad mee alsook het relaxte leven aan de kust van de tropische Pacific.

Extra activiteiten San José

De taalschool organiseert onder meer rondleidingen door San José en Coronado, Latijns-Amerikaanse danslessen, kooklessen en bezoeken aan koffieplantages. Excursies gaan bijvoorbeeld naar Volcano National Park, regenwouden of watervallen.

Aanraders zijn verder de hoge bergen, vele rivieren en diepe kloven, of één van de prachtige kusten van het land. Op de school zijn fietsen te huur.

Prijzen & data San José

Klik hier:
Prijzen & data San José 2018

Ervaring Costa Rica

Costa Rica; een land waarvan ik eerst niet eens wist waar het lag, maar waar ik een fantastische tijd heb gehad! Leer de gastvrije bevolking kennen en maak weekendtrips met medecursisten om zo al het mooie te zien wat Costa Rica te bieden heeft.
Yasmin Lindenburg

INTERLANGUAGE-Volwassenen

Dit is een programma uit onze Volwassenenbrochure (16+).
De brochure is als pdf of per post op te vragen via deze website.