Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:40+
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander cursustype

40+

Ook de iets oudere deelnemer is van harte welkom bij alle algemene cursussen. Overigens ligt daarbij buiten de zomermaanden de gemiddelde leeftijd vaak wat hoger.
Voor hen die liever samen met internationale leeftijdsgenoten een cursus volgen, zijn er ook aparte, goed verzorgde 40+ programma’s. Vaak een praktijkgerichte taalcursus van 2 weken inclusief een boeiend programma van cultuur en excursies. Een ideale cultuurvakantie dus!
Verder heeft ook ons Home Language-programma een interessant aanbod voor één of twee personen in vele landen.

Ervaring 40+

Voor mij was dit een geweldige ervaring. Ik zou het iedereen aanraden die interesse heeft in vreemde talen:

Na de schriftelijke en de mondeling test terechtgekomen in een leuke klas (tot mijn grote verbazing niveau-0, waarvoor dank aan mijn Italiaanse juf in België).
Een aparte verwelkoming van de 50+ groep door de directie.
Leuke lessen: luisteroefeningen, muziek, praten over diverse onderwerpen, film, interview. De seminars waren zeer verstaanbaar. De uitstappen (met gids) met de 50+groep overtreffen werkelijk alle verwachtingen: rondleiding in Rome (Colosseum, Pantheon, Franse Ambassade, enz), uitstappen met de bus: Pompeï, Napels, Villa Adriana. De kookles bij een super-enthousiaste professor literatuur Anna is uniek en het eten lekker! De wijnproeverij en later het diner met de 50+ groep: je waant jezelf echt in de hemel.
Op de organisatie is niets aan te merken: tot in de puntjes verzorgd.
En er zijn nog steeds contacten met verschillende mensen. Deze zomer bezoek ik alvast één van mijn klasgenoten uit Zwitserland. De 50-plussers kwamen uit Zwitserland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Finland, Liechtenstein, Brazilië, Japan en België. Een droom die werkelijkheid werd: het bestaat!
Nora Peeters, 50+ cursus Rome