Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Academisch Jaar / Semester
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander cursustype

Academisch Jaar / Semester

Een ervaring die je leven zal veranderen

Onze aantrekkelijk geprijsde lange termijn programma’s zijn een geweldige mogelijkheid om het leven in een ander land echt mee te maken en vloeiend te worden in de taal. Je krijgt een internationale kijk op het leven terwijl je studeert samen met medecursisten van vele verschillende nationaliteiten. Bij veel lange termijn programma's kan je terecht bij een mentor van de school voor studiebegeleiding.

Je zult thuiskomen met een aanzienlijk verbeterde taalkennis en met mooie herinneringen voor de rest van je leven. Tegelijk verwerf je waardevolle kwalificaties en verbeter je je toekomstige salaris- en carrière-mogelijkheden. Kortom, een waardevolle investering voor je toekomst!

LANGERE TIJD NAAR ÉÉN LAND

■ Academisch Jaar / Semester

Bij een Academisch Jaar of Semester doorloop je een afgerond taalprogramma, vaak met aanvullende vakken. Prima geschikt voor een totale ´onderdompeling´ in taal en cultuur, en om internationale ervaring op te doen!

■ Examencursus

Taaldiploma’s zijn een tastbaar bewijs van je vaardigheid in een bepaalde taal. Ze worden steeds vaker beschouwd als noodzakelijk op een C.V. Een examencursus duurt meestal 4 tot 16 weken en bereidt je voor op het behalen van een internationaal erkend taaldiploma.

■ Combinaties

Combineer verschillende cursussen aan één instituut, inclusief eventueel een stage, of maak een combinatie van verschillende steden.

■ High School of Collegejaar

Wil je een semester of jaar naar het buitenland, maar behalve de taal vooral ook andere vakken of een studie volgen? Kijk dan bij de informatie over High School en Collegeprogramma’s.

LANGERE TIJD NAAR MEERDERE LANDEN

Wil je er een jaar tussenuit, en vloeiend worden in 2 of 3 talen? Haal internationale taaldiploma’s en beleef tegelijk een onvergetelijk jaar in verschillende landen.


■ INTERLANGUAGE-Jaar

Maak je eigen combinatie uit al onze programma’s op meer dan 100 locaties. Kies uit Academische Semesters, Examencurussen of andere cursussen en eventueel een stage. Met je talen op zak leg je de perfecte basis voor een boeiende toekomst en een succesvolle carrière.