Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Algemene cursus
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander cursustype

Algemene cursus

■ Intensief

Een algemene cursus van meestal zo’n 20 lesuren per week. In de regel heb je les in een groep van maximaal 10 tot 12 personen. Deze cursusvorm is aan te raden wanneer je naast je cursus voldoende tijd wilt overhouden om te ontspannen of de omgeving te verkennen.

■ Intensief-Plus

Vergelijkbaar met de Intensief cursus, echter met een groter aantal lesuren. Je hebt dus een groter aantal uren ‘contact’ met de taal.

■ Intensief-Privé

Een combinatie van een Intensief cursus met een aantal individuele lessen. In deze lessen kan extra aandacht besteed worden aan je persoonlijke taalproblemen, vakjargon en dergelijke.

  • TIP: De ‘puntjes op de i’? Besluit enkele weken groepscursus met een week Intensief-Privé of Privéles.

■ Mini-Groep

Vergelijkbaar met de Intensief cursus, maar dan in kleinere groepen. De deelnemers zijn vaak extra gemotiveerd en willen in zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijk resultaat behalen.

  • TIP: Serieus aan de slag zonder meteen voor Privéles te kiezen? Denk dan eens aan een Mini-Groep cursus. Deelnemers zijn vaak extra gemotiveerd en de gemiddelde leeftijd ligt meestal iets hoger dan bij een Intensief cursus.

■ Privé

Een individuele cursus, geheel toegesneden op de wensen en behoeften van de cursist, voor algemeen of specifiek taalgebruik. De meest effectieve manier om snel een taal (beter) onder de knie te krijgen. Kijk ook bij het Home Language programma voor cursus en verblijf bij een docent thuis.