Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Home Language
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander cursustype

Home Language

Een bijzonder programma met lessen en verblijf bij een docent(e) en zijn of haar gezin thuis. Doordat het privélessen zijn, is het een cursus op maat, in eigen tempo en met volledige aandacht van de docent. Hierdoor is het mogelijk om snel vorderingen te maken.

Met Home Language haal je het maximale uit je taalcursus! Je lessen worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen én je logeert bij je docent(e) thuis. Home Language kan het hele jaar door, vanaf één week, voor iedereen, op honderden locaties wereldwijd. Ook een goed idee voor examenvoorbereiding! Wij bieden dit programma aan in 18 landen, in 9 verschillende talen, bij ruim 2000 (!) docenten wereldwijd.

De docenten zijn altijd ervaren in het doceren van hun moedertaal aan buitenlanders, kunnen blindelings inspelen op je wensen en bieden uitstekende accommodatie. Je volgt naar keuze 15, 20, 25 of 30 uur privéles per week. Voor vertrek worden gegevens over je doelstellingen, niveau en achtergrond doorgegeven aan de docent, die op basis daarvan een cursus op maat samenstelt.

De cursussen zijn uitermate geschikt voor de volgende doelgroepen:

  • Volwassenen: De cursus wordt geheel aangepast aan de eigen taalwensen en -behoeften.
  • Jongeren: Je verblijft in een veilige omgeving en kunt elk programma boeken. Ook erg geschikt als eindexamen voorbereiding. Het hele jaar door mogelijk!
  • 50+: Lesmethode en snelheid worden afgestemd op uw wensen en er kan rekening worden gehouden met de leeftijd van de docent.