Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Language & Fun (8-18 jaar)
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander cursustype

Language & Fun (8-18 jaar)

■ 'Language & Fun', actieve Taalvakanties en Sportvakanties

Hoe vier jij je vakantie dit jaar? Aan het strand in de zon? Sportend met je nieuwe buitenlandse vrienden? Op zoek naar nieuwe ervaringen, uitdagingen en gezelligheid? En wil je tegelijk nog wat opsteken?

Dan biedt INTERLANGUAGE je nú de kans om dit alles te combineren in één actieve vakantie! Daarmee krijg je het beste van twee werelden. Je leert spelenderwijs een taal en je ontmoet veel leuke mensen.
's Morgens heb je een paar boeiende, actieve taallessen, 's middags ga je naar het strand, sporten, de stad in, of op excursie. Ook kan je kiezen voor een programma met alleen sport, of een combinatie van taal en sport.

Je logeert op de campus of bij een gastgezin. Je (sport)begeleiders en docenten zijn ervaren, vaak jonge mensen met een flinke dosis enthousiasme die ze goed op je weten over te brengen. Omdat de deelnemers overal vandaan komen, bouw je al snel een internationale vriendenkring op, waar je later nog veel plezier van kunt hebben.

Met INTERLANGUAGE beleef je een vakantie die anders is dan anders en waar je vrienden jaloers op zullen zijn. Tenzij je ze meeneemt natuurlijk…


Jongeren vanaf 16 jaar kunnen ook kiezen voor een van de volwassenen-programma's elders op deze website. De leeftijden vind je in de tabel bij elke cursus.

Sport

Op zoek naar een sportkamp in het buitenland, met of zonder taalles? Kijk dan hier voor alle programma's met sport.
Onze Sportkampen zonder taalles (10-17 jaar) vind je in Zuid-Engeland: Hockey, Tennis, Golf, Arsenal Voetbal, Paardrijden, Dans, Basketbal of Rugby.

Tenniskamp Zuid-Engeland

Samen-op-reis aanbieding

Verdien € 25 per persoon wanneer je samen met 2 anderen boekt, of met je broer of zus. Lees verder...