Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Sport
Cursus:Basketbal (11-17 jaar) (Engeland)
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een andere cursus

Basketbal (11-17 jaar) (Engeland)

Dit programma richt zich op jongeren die van basketbal houden en tegelijkertijd hun Engelse taalvaardigheden willen verbeteren. Het gevarieerde programma richt zich op de individuele student maar ook op de groepsdynamiek.

's Maandags worden de jongeren op niveau ingedeeld. De coach besteedt aandacht aan fitheid en behendigheid, gevolgd door oefeningen met de bal, tactisch spel en small sided games. Gedurende de week wordt het teamgevoel versterkt en neemt de druk om te presteren toe. Het doel is om het uithoudingsvermogen en speeltijd te vergroten.

De cursus is geschikt voor alle niveaus en je kunt kiezen uit 2 varianten:

  • Basketbal & Engels (11-17 jaar): Naast 3 uur basketbal per dag heb je dagelijks 3 uur Engelse les. Hierbij ligt de nadruk op een actieve participatie van de deelnemers, met veel aandacht voor conversatie. Zowel muziek, sport als thema’s uit het dagelijkse leven dienen als onderwerp van de lessen. Doordat je in Engeland bent kan je het geleerde direct in de praktijk oefenen.
  • Basketbal & 2e Sport (11-17 jaar): Dagelijks heb je één dagdeel basketbal en één dagdeel voor een tweede sport waarbij je - afhankelijk van de periode - kunt kiezen uit: tennis, Arsenal voetbal, hockey, paardrijden of dans. Zo kan je twee sporten combineren en spelenderwijs de Engelse taal verbeteren!
Cursus Specificaties
Cursusduur: 1 tot 6 weken
Periode: juli & augustus
Lesuren per week: 30
Extra lesuren: activiteitenprogramma
Lesuur: 60 minuten
Maximum aantal cursisten per lesgroep: variabel (sport) / 15 (taallessen)
Leeftijdsgroep: vanaf 11 tot en met 17 jaar
Taalniveaus: elementair t/m vergevorderd
Lestijden: 9.15-12.45 uur + 14.15-17.30 uur + activiteitenprogramma