Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Sport
Cursus:Golf (10-16 jaar) (Engeland)
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een andere cursus

Golf (10-16 jaar) (Engeland)

Onze residentiële zomerkampen helpen jongeren om hun golfvaardigheden te verbeteren, hun natuurlijke talenten te ontwikkelen door middel van professionele training en een intensief programma van coaching. Je zult niet alleen beter leren golfen, maar er ook veel meer plezier aan gaan beleven! Onze docenten zijn PGA gekwalificeerd, enthousiast, toegewijd en ervaren in het begeleiden van junioren. De deelnemers kunnen gebruikmaken van de uitstekende faciliteiten op onze Colleges.

Het golfkamp is geschikt voor deelnemers van alle spelniveaus, van beginner tot gevorderd.

Het programma biedt tussen de 15 en 30 uur intensieve golftraining per week, afhankelijk van je keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Golf & Engels (10-16 jaar): Naast ongeveer 3 uur golf per dag heb je dagelijks 3 uur Engelse les. Hierbij ligt de nadruk op een actieve participatie van de deelnemers, met veel aandacht voor conversatie. Zowel muziek, sport als thema’s uit het dagelijkse leven dienen als onderwerp van de lessen. Doordat je in Engeland bent, kun je het geleerde direct in de praktijk oefenen.
  • Golf Academie (10-16 jaar): Een perfect programma voor wanneer je de hele dag onder gespecialiseerde begeleiding met golf bezig wilt zijn. Gedurende het ochtendprogramma hou je je voornamelijk bezig met de verschillende clubs en putting, alsook de fysieke en mentale houding van de speler, etiquette en wedstrijden. In de middag ligt de nadruk op swing analyse en course management.
  • Golf & 2eSport (10-16 jaar): Dagelijks heb je één dagdeel golf en één dagdeel voor een tweede sport waarbij je - afhankelijk van de periode - kunt kiezen uit Arsenal voetbal, tennis, hockey en dans.
  • Golf & Muziek (10-16 jaar): Dagelijks heb je één dagdeel golf en één dagdeel muziek (vocaal of instrumentaal).

Golfkampen

  • Elke student krijgt een eigen golfwerkboek met daarin technieken, baan planning, conditie en voeding, mentale voorbereiding, regels en etiquette.
  • De focus ligt op het ontwikkelen van een juiste houding en swing, ondersteund door video-analyse waarbij studenten hun eigen techniek objectief via de camera leren beoordelen.
  • Put- en chiptechnieken, met tevens lessen over club- en gripkeuze tijdens het spel.
  • Aan het eind van de week speel je een toernooi.

De golfkampen zijn erg belangrijk voor ons. Elk programma is zó samengesteld dat het onze deelnemers helpt om, zowel op als buiten de baan, het maximale uit hun eigen mogelijkheden te halen, gebaseerd op analyses van technische, fysieke en mentale vaardigheden. Ons centrum heeft een eigen boeiende 9-holes baan die dit jaar weer flink verbeterd is. De week eindigt met een 9- of 18-holes matchplay toernooi.

Cursus Specificaties
Cursusduur: 1 tot 6 weken
Periode: juli & augustus
Lesuren per week: 30
Extra lesuren: activiteitenprogramma
Lesuur: 60 minuten
Maximum aantal cursisten per lesgroep: variabel (sport en/of muziek) / 15 (taallessen)
Leeftijdsgroep: vanaf 10 tot en met 16 jaar
Taalniveaus: elementair t/m vergevorderd
Lestijden: 9.30-12.30 uur + 14.30-17.30 uur + activiteitenprogramma