Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Sport
Cursus:Hockey (10-16 jaar) (Engeland)
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een andere cursus

Hockey (10-16 jaar) (Engeland)

Onze hockeyprogramma’s hebben zonder twijfel de beste reputatie onder hockeykampen voor jongeren in Engeland.

Onze organisatie in Engeland vindt haar basis in het hockey, met 25 jaar ervaring met hockeykampen, en onder de oprichters oud-internationals en Olympische spelers. Onder hun professionele begeleiding biedt een team van top-coaches en internationals je fantastische mogelijkheden voor verbetering van techniek en tactiek, teambuilding en training als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het programma wordt geboden op alle verschillende spelniveaus van beginners tot gevorderd. Je verbetert je individuele vaardigheden en kennis van het spel terwijl je geniet van de unieke sfeer van het kamp. De meeste deelnemers schrijven zich individueel in, maar je kunt natuurlijk ook samen met vrienden of vriendinnen komen, met een groep of je team. Je programma wordt aangepast aan je leeftijd en vaardigheden. Vijf dagen per week heb je intensieve training. De kampen zijn georganiseerd op basis van spelniveau: beginners, gemiddeld, en gevorderd.

De hockeykampen bieden je tussen de 15 en 30 uur intensieve hockey-coaching per week, afhankelijk van je keuze uit de volgende programma's:

  • Hockey & Engels (10-16 jaar): Naast ongeveer 3 uur hockey per dag heb je dagelijks 3 uur Engelse les. Hierbij ligt de nadruk op een actieve participatie van de deelnemers, met veel aandacht voor conversatie. Zowel muziek, sport als thema’s uit het dagelijkse leven dienen als onderwerp van de lessen. Doordat je in Engeland bent, kun je het geleerde direct in de praktijk oefenen.
  • Hockey & 2eSport (10-16 jaar): Dagelijks heb je één dagdeel hockey en één dagdeel voor een tweede sport. De leeftijdsgroep van 10 tot en met 16 jaar kan kiezen uit: tennis, golf, Arsenal voetbal en dans. 11 tot en met 16 jarigen kunnen kiezen uit: tennis, Arsenal voetbal, basketbal en paardrijden.
  • Hockey & Muziek (10-16 jaar): Dagelijks heb je één dagdeel hockey en één dagdeel muziek (vocaal of instrumentaal).

Verschillende niveaus
Beginners starten met technische training: voetenwerk, balcontrole en –vaardigheden, voortgaand naar de basisprincipes van teamspel en tactiek, met nadruk op creativiteit en vaardigheden voor spelen onder druk. De speler van gemiddeld niveau zal zijn of haar technische vaardigheden verfijnen, met name 1-op-1 spel, balbezit, combinatiespel, tactieken voor kleine groep en teamspel. Ook leer je over conditietraining, voeding en spelvoorbereiding. Het gevorderden-programma is voor spelers die een grotere uitdaging behoeven. Terwijl je doorgaat met het verbeteren van je technische vaardigheden en kennis van tactieken, leer je ook over je functionele positie in het team alsook over gevorderde concepten van teamspel. Aan het eind van de week spelen teams van vergelijkbare niveaus tegen elkaar.

Onze hockeykampen hebben een lange ervaring met het bieden van topcoaching voor hockey en het trainen van honderden jongeren, sommigen van wie zich hebben ontwikkeld tot op internationale standaard. Hoe toegewijd we ook zijn om hockeyers te helpen om zich te ontwikkelen tot op een zo hoog mogelijk niveau, we realiseren ons terdege het grote belang van het hebben van plezier in het spel en tegelijkertijd te zorgen voor een súper vakantie!

Cursus Specificaties
Cursusduur: 1 tot 6 weken
Periode: juli & augustus
Lesuren per week: 30
Extra lesuren: activiteitenprogramma
Lesuur: 60 minuten
Maximum aantal cursisten per lesgroep: variabel (sport en/of muziek) / 15 (taallessen)
Leeftijdsgroep: vanaf 10 tot en met 16 jaar
Taalniveaus: elementair t/m vergevorderd
Lestijden: 9.30-12.30 uur + 14.30-17.30 uur + activiteitenprogramma