Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Sport, Muziek of Dans & Engels (Engeland)
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Sport
Cursus:Paardrijden (9-17 jaar) (Engeland)
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Sport, Muziek of Dans & Engels (Engeland)

Leer Engels door Sport, Muziek en/of Dans!

Vergroot afbeelding Sport & Engels

Ben je echt helemaal gek van sport? Kijk je het hele jaar uit naar de zomervakantie om lekker de hele dag met sport bezig te zijn? Of heb je altijd al een nieuwe sport uit willen proberen? Kies dan voor één van de geweldige privéscholen die we daarvoor in Zuid-Engeland voor je hebben ontdekt!

Je verblijft op één van de prachtige landhuizen met uitstekende sportfaciliteiten in 'the English countryside' in de wijde omgeving van Londen. Stuk voor stuk toplocaties die buiten de zomer fungeren als privéscholen, gelegen op 1 tot 2 uur van Gatwick, Heathrow of Stansted.

Waar je verblijft hangt af van je leeftijd, sport-, programmakeuze en startdatum. Sommige programma’s worden op verschillende locaties aangeboden.

Crazy for Sports!

Sportvakanties met of zonder taallessen op schitterende colleges in Zuid-Engeland. Onder begeleiding van professionele coaches en samen met Engelse en internationale jongeren.