Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Sport
Cursus:Arsenal voetbal (9-17 jaar) (Engeland)
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een andere cursus

Arsenal voetbal (9-17 jaar) (Engeland)

Het voetbalprogramma wordt gerund door fulltime professionele spelers en coaches uit Engeland. In samenwerking met onze partnerorganisatie in Engeland die 18 jaar ervaring heeft met sportkampen voor jongeren, hebben zij een op maat gemaakt programma samengesteld dat gericht is op zowel de individuele deelnemer als het team.

Een fantastische mogelijkheid om tactiek en teamwerk te oefenen en je voor te bereiden op het nieuwe seizoen onder begeleiding van professionele coaches van Arsenal Soccer Schools, één van Engeland’s top Premier League clubs! Hiermee hebben individuele voetballers en teams een uitgelezen mogelijkheid om een voorsprong te bereiken vóór de aanvang van het seizoen, welke cruciaal kan blijken naarmate het voetbalseizoen vordert!

Het programma biedt mogelijkheden voor beginners tot gevorderden. Beginnende voetbalspelers leren de basisvaardigheden, terwijl gevorderden worden begeleid bij het verfijnen van hun technieken.

Behalve op basis van niveau worden trainingsgroepen samengesteld op basis van geslacht en vaardigheden. Op vrijdagmiddag speel je wedstrijden tegen andere teams met vergelijkbare vaardigheden.

Het voetbalkamp biedt wekelijks tussen de 15 en 30 uur intensieve coaching, afhankelijk van de keuze uit de volgende varianten:

  • Voetbal & Engels (9-17 jaar): Naast ongeveer 3 uur voetbal per dag heb je dagelijks 3 uur Engelse les. Hierbij ligt de nadruk op een actieve participatie van de deelnemers, met veel aandacht voor conversatie. Zowel muziek, sport als thema’s uit het dagelijkse leven dienen als onderwerp van de lessen. Doordat je in Engeland bent, kun je het geleerde direct in de praktijk oefenen.
  • Voetbal Academie (9-17 jaar): Een perfect programma voor serieuze spelers die de extra trainingsuren per dag aan kunnen. Het ochtendprogramma richt zich voornamelijk op behendigheid, conditietraining met en zonder bal, passen en dribbelen om zo de balcontrole en het zelfvertrouwen te vergroten. In de middag ligt de nadruk op de intensiteit van de training: de druk die opgevoerd wordt, maakt de Voetbal Academie tot een pittig programma.
  • Voetbal & 2eSport (9-17 jaar): Dagelijks heb je één dagdeel voetbal en één dagdeel voor een tweede sport. De leeftijdsgroep van 9 tot en met 14 jaar kan kiezen uit: tennis, paardrijden en dans. 10 tot en met 16 jarigen kunnen kiezen uit: tennis, golf, hockey, paardrijden, rugby (vanaf 12 jaar) en dans. De leeftijdsgroep van 11 tot en met 17 jaar kiest uit: tennis, basketbal, paardrijden en dans.
  • Voetbal & Muziek (9-16 jaar): Dagelijks heb je één dagdeel voetbal en één dagdeel muziek (vocaal of instrumentaal).

De voetbalkampen in de zomer bieden mogelijkheden voor alle niveaus:

  • Beginners krijgen technische training voor voetenwerk, balcontrole, kopballen en passes. Spelers leren over het teamspel en tactieken met de nadruk op creativiteit en het spelen onder wedstrijddruk.
  • Gemiddeld: deelnemers die al een gemiddeld niveau hebben, zullen hun technische training verfijnen, met nadruk op 1-op-1 vaardigheden en balbezit, combinatiespel, tactieken voor kleine groepen en teamspel. Ook leer je over conditie, voeding en spelvoorbereiding.
  • Gevorderden: het gevorderden-programma is er voor hen die een grotere uitdaging behoeven. Terwijl je doorgaat met het verbeteren van je technische vaardigheden en tactische kennis, leer je bij Arsenal Soccer Academy ook over de verantwoordelijkheden van de speler’s functionele positie in het spel en over meer gevorderde concepten van teamspel.
Cursus Specificaties
Cursusduur: 1 tot 6 weken
Periode: juli & augustus
Lesuren per week: 30
Extra lesuren: activiteitenprogramma
Lesuur: 60 minuten
Maximum aantal cursisten per lesgroep: variabel (sport en/of muziek) / 15 (taallessen)
Leeftijdsgroep: vanaf 9 tot en met 17 jaar
Taalniveaus: elementair t/m vergevorderd
Lestijden: 9.30-12.30 uur + 14.30-18.00 uur + activiteitenprogramma

Arsenal