Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Taal & Stage / Werk
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander cursustype

Taal & Stage / Werk

Ervaar het wonen en werken in het buitenland, leer het land en de mensen kennen en oefen de taal direct in de praktijk. Programma’s zijn er wereldwijd en in veel verschillende branches.

■ Taal & Stage of (Vrijwilligers-) Werk

Een stage in marketing of toerisme in Engeland, als secretaresse in Spanje of vrijwilligerswerk met kinderen in Costa Rica? Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

In veel gevallen combineer je het met een korte taalcursus, in welke periode je ook een kennismakingsgesprek hebt met je potentiële werkgever(s). Tijdens de cursus word je meteen wegwijs op de plaats van bestemming en breng je je taalkennis op peil zodat je het maximale uit je stage haalt!

■ OPUS

Wij bieden ook OPUS Betaald Werk en Studie programma's en OPUS Working Holiday programma's aan. Naast een taalcursus biedt het OPUS programma plaatsingen voor betaald werk aan.

De OPUS Betaald Werk en Studie programma's bieden je de mogelijkheid om geld te verdienen met een betaalde (bij)baan terwijl je Engels leert aan een van onze taalscholen. Je hebt minimaal een gemiddeld Engels taalniveau nodig met goede communicatieve vaardigheden.

Het OPUS Working Holiday programma biedt je de mogelijkheid om een taalcursus te volgen met aansluitend betaald werk. Met dit programma kan je gebruik maken van de gunstige visumvariant die Australië, Nieuw-Zeeland en Canada bieden om langere tijd studeren, werken en rondreizen te combineren.