Kies hier je studie of taalreis

Programma:Taalreizen
Taal:Kies een taal
Land:Kies een land
Plaats:Kies een plaats
Instituut:Kies een instituut
Cursustype:Zakelijke / Professionele cursus
Cursus:Kies een cursus
Accommodatietype:Kies een accommodatietype
Accommodatie:Kies een accommodatie
Taalniveau:Kies een taalniveau
Verwijder alle selecties
  • ►Prijzen & data: hier verschijnt een link zodra instituut of college gekozen is. ►Om een boeking te plaatsen: zorg dat alle tabs hieronder groen zijn.

Brochure aanvragen

Vraag meteen de brochure aan!

Kies een ander cursustype

Zakelijke / Professionele cursus

■ Professionele cursus

Speciaal voor professionals van verschillende vakgebieden die op efficiënte wijze hun taalvaardigheden voor gebruik in werksituaties willen verbeteren. Vaak zijn dit korte trainingen in kleine groepen.

■ Zakelijke cursus

Een specifieke cursus voor hen die de taal al redelijk beheersen en zich verder willen bekwamen in taalvaardigheden en vocabulaire voor gebruik in een zakelijke omgeving.

■ Privé

Een individuele cursus, geheel toegesneden op de wensen en behoeften van de cursist, voor algemeen of specifiek taalgebruik. De meest effectieve manier om snel een taal (beter) onder de knie te krijgen.

  • TIP: Serieus aan de slag zonder direct voor een Professionele cursus te kiezen? Denk dan eens aan een Mini-Groep cursus (zie Algemene cursussen). Deelnemers zijn vaak extra gemotiveerd en de gemiddelde leeftijd ligt meestal iets hoger dan bij veel andere algemene cursussen.
  • Meer lezen over Zakelijke / Professionele cursussen