Ik had niet gedacht dat het zó leuk zou zijn!

>> Ga direct naar alle taalreizen

>> Lees meer ervaringen en reisblogs

Ik had me er al op verheugd, maar niet gedacht dat het zó leuk zou zijn! Ik heb zo veel (zo snel) geleerd, veel nieuwe mensen en de cultuur leren kennen en natuurlijk een prachtige taal... Ik heb zelfs 3 maanden gewerkt in een kledingzaak wat ook erg leuk was! Kortom: alles was het zeker waard!
Renée Hoof, Spaans in Barcelona

Ik koos voor Londen omdat ik steeds vaker contact heb met buitenlandse collega’s. Nu al heb ik er profijt van in mijn werk! En, op Londen raak je niet uitgekeken: leuke restaurants, de musicals…
Willem de Ruiter, Engels in Londen

Vorig jaar ben ik 2 maanden op dit instituut geweest tot volle tevredenheid. Nu ‘slechts’ 2 weken op herhaling. Ga dat zeker nogmaals doen. Goede sfeer, professionele begeleiding, goede locatie en prima niveau studenten. Ook qua leeftijd goede mix, aangezien ik 50+ ben.
Cary Schaper, Frans in Aix-en-Provence

Het was geweldig! De vrijheid, kunst en lieve mensen waren een onvergetelijke combinatie! Na de les was er in de stad veel te doen en te bekijken, en de Florentijnen vonden het hartstikke leuk om mij dan een beetje te helpen met m’n Italiaans. Bedankt!
Martijn Meijer, Italiaans in Florence

Door mijn cursus ben ik de taal écht leuk gaan vinden - dat had ik nooit verwacht! De goede docenten, de school, de stad en mijn medestudenten hebben daar ongemerkt enorm bij geholpen.
Paul van Dongen, Duits in Berlijn

Het is er zo anders dan bij ons, en dat besef je pas als je je echt inwoner gaat voelen doordat je in de metro zit, boodschappen doet, kortom proeft van het leven van een doorsnee Portugees. En het proefde meer dan goed.
Sophie Kiesouw, Portugees in Lissabon

Moskou is een echte wereldstad waar heel veel te doen is. De school is niet heel groot en er hangt een ontspannen sfeer. De docenten zijn erg enthousiast; kortom je voelt je er thuis. Mijn advies: op naar Moskou!
Nicky Wijns, Russisch in Moskou

Er is een wereld voor me opengegaan! En wát een aardige mensen. Ik ga zeker proberen werk te vinden waarbij ik met dit land te maken krijg.
Caroline Boon, Chinees in Beijing