Ik heb een perfect jaar in Amerika gehad

>> Ga direct naar het High School programma

>> Lees meer ervaringen en reisblogs

Ik heb een perfect jaar in Amerika gehad. Ik ging naar een leuke High School en had een aardig gastgezin. Zoals ik graag wilde heb ik American Football kunnen spelen en ik heb veel met m’n vrienden kunnen doen. De tijd ging veel te snel. Ik kan zo’n High School jaar iedereen aanraden!
Tammo Vastenburg, High School Payette (Idaho)

Ik had een fantastische tijd. Vooral omdat iedereen de tijd nam om mij te leren kennen. Ik kan iedereen deze ervaring aanraden. En ik hoop ook dat veel mensen dit blijven doen.
Diederik Burgers, High School Apple Grove (West Virginia)

In het begin was het wel even heel erg wennen. Al die nieuwe mensen, een andere cultuur en taal. Maar je leert zoveel nieuwe dingen. Ik heb ontzettend veel over de Amerikanen en over mezelf geleerd. In Amerika is alles groot, maar de harten van de mensen zijn klein. Vanaf mijn eerste dag op school waren de mensen meteen geïnteresseerd. Vrienden zijn zó gemaakt en voor je het weet ken je de halve school.
Maaike Fluitsma, High School Sterling (Virginia)

Van de dag dat ik werd opgehaald van het vliegveld, wist ik dat ik bij de goede familie zat. Ze accepteerden mij in hun gezin en zagen mij als hun zoon. Op school had ik al snel vrienden gemaakt. Onder andere door de sporten die ik daar beoefende. Iedereen was erg aardig. Ik zal dit jaar nooit vergeten.
Bart Hoppener, High School Otsego (Michigan)

Mijn uitwisselingsjaar is zowel het zwaarste maar ook het mooiste jaar geweest in mijn leven. Ik heb heel veel gezien en geleerd over mezelf, Amerika en vele andere dingen. Het is het zeker waard geweest!
Levien de Kraa, High School Seattle (Washington)